Παπουτσάκη: Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου

01:40 - 25/09/2022

Ποδαρικό στο πλατό της νέας εκπομπής «Δύο στις 10» έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, το Σάββατο, προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στους δυο γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο δίχως να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για εκείνους. Ειδικότερα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα». «Το δεύτερο παιδί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπουτσάκη: «Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου, θήλαζα στο καμαρίνι το μωρό»

Για την μητρότητα σε συνδυασμό με την καριέρα της μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας