«Υποδοχή» στην «Φροντίδα Υγείας»

01:58 - 25/09/2022

Πρώτη φορά πήγα στο Ιατρικόν Κέντρον «Φροντίδα Υγείας» και έμεινα έκπληκτος. Στην θυρίδα που κατέθεσα τα δικαιολογητικά ανέγνωσα ΥΠΟΔΟΧΗ. Μου προξένησε μεγίστην εντύπωση ότι χρησιμοποιεί τον επιβεβλημένον Ελληνικόν όρον ΥΠΟΔΟΧΗ, αντί του ξενόφερτου ρεσεψιόν, που κυριαρχεί παντού σε ξενοδοχεία και αλλαχού. Κατ’ αρχήν θεωρείται επιτυχία το ότι προσδιορίζει την θυρίδα κάτι σπάνιον έως παντελώς ανύπαρκτον σε άλλες όμοιες περιπτώσεις και δεν έχει σε αναμονήν τον πελάτην ο οποίος δεν γνωρίζει σε ποίαν θυρίδα θα αποταθε...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας