Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης»,

15:50 - 25/09/2022

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας με συνεργάτες του σε καφέ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπερλουσκόνι για εκλογές στην Ιταλία: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης»

Σε εξέλιξη οι εκλογές στην Ιταλία και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φιλοδοξεί να είναι γι’ άλλη μία φορά πρωταγωνιστής του πολιτικού σκηνικού. «Βρίσκομαι στην πολιτική αρένα για να προσφέρω», υπογράμμισε ο «Καβαλιέρε». «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης», δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τις εκλογές στην Ιταλία εκτιμώντας ότι το κόμμα του, το «Φόρτσα Ιτάλια ... Περισσότερα To άρθρο Μπερλουσκόνι για εκλογές στην Ιταλία: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπερλουσκόνι: Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας με συνεργάτες του σε καφέ του Μιλάνου, τόνισε πριν από λίγο ότι “βρίσκεται στην πολιτική αρένα για να προσφέρει, μαζί με το κόμμα του, μια καθοριστική συμβολή και να είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης”. «Εκτιμώ ότι η Φόρτσα Ιτάλια θα ξεπεράσει το 10% των ψήφων. Στη φάση αυτή, βέβαια, σε όλο τον κόσμο έχουμε έλλειψη ηγετών, αλλά η άποψή μου είναι ότι οι ηγέτες πρέπει να αναδεικνύονται, αυτόνομα, με τις δυνάμεις τους» πρόσθεσε ο “Καβαλιέρε”.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης»

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και πίνοντας καφέ με φίλους και συνεργάτες ο «Καβαλιέρε» είπε ότι βρίσκεται στην πολιτική αρένα για να προσφέρει και να συμβάλει καθοριστικά με το κόμμα του στις πολιτικές εξελίξεις The post Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μπερλουσκόνι: Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης

Μπερλουσκόνι: Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησηςvdounis Sun, 25/09/2022 - 17:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε στην πορεία που θα έχει το Φόρτσα Ιτάλια στις Ιταλικές εκλογές.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Θα είμαι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης»

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας με συνεργάτες του σε καφέ του Μιλάνου, τόνισε πριν από λίγο ότι «βρίσκεται στην πολιτική αρένα για να προσφέρει, μαζί με το κόμμα του, μια καθοριστική συμβολή και να είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης κυβέρνησης». «Εκτιμώ...

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Ιταλία: Η Μελόνι διεκδικεί την ηγεσία της επόμενης κυβέρνησης

Η Τζόρτζια Μελόνι, η μεταφασιστική παράταξη «Αδέλφια της Ιταλίας», της οποίας αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές στην Ιταλία, διεκδικεί την ηγεσία της επόμενης κυβέρνησης της χώρας. Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μεταφασιστικό κόμμα, μπορεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, καθώς ο ακροδεξιός συνασπισμός εξασφαλίζει, 41% με 45%, σύμφωνα […] Το άρθρο Ιταλία: Η Μελόνι διεκδικεί την ηγεσία της επόμενης κυβέρνησης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο