Νίκος Βέρτης: «Με προσβάλλει ένας αστυνομικός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά»
19:58 - 25/09/2022
Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» με τον Μάνο Βολάνη, […]
The post Νίκος Βέρτης: «Με προσβάλλει ένας αστυνομικός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βέρτης: «Με προσβάλλει ένας αστυνομικός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά»
Σουβλατζίδικο η Survivor;
Διαβάστε το στο Νίκος Βέρτης: Με προσβάλλει όταν ένας αστυνομικός μου λέει ότι δεν κάνω κάτι καλά με τον ήχο
Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject και έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» με τον Μάνο Βολάνη, την Μιράντα Σμουλιώτη και τον Γιώργο Τσεσμετζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και ξεκαθάρισε τους λόγους που οδήγησαν στον εκνευρισμό του την δεύτερη μέρα των εμφανίσεών του. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά όμως στον εκνευρισμό του την δεύτερη μέρα των εμφανίσεών του, ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πως «υπήρχαν, από ότι κατάλαβα, πάρα πολλές καταγγελίες στο μαγαζί. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή που είναι το Orama και δεν είναι μια κατοικημένη περιοχή, το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Βέρτης για καταγγελίες: «Με προσβάλλει ένας αστυνομικός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά»
Ο Νίκος Βέρτης επισκέφτηκε το #PameParaliaProject και παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1».
Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε...
Διαβάστε το στο govastileto.gr