Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πόλεμος» Αλέξη Κούγια – Όθωνα Παπαδόπουλου – Η αυστηρή προειδοποίηση

10:46 - 26/09/2022

«Πόλεμος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταξύ του σημερινού συνηγόρου της Αλέξη Κούγια και του πρώην νομικού της παραστάτη Όθωνα Παπαδόπουλου. Ο κ. Παπαδόπουλος με μια αυστηρή ανακοίνωση απάντησε σε δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια που αφορούσε την παρουσία του σε εκδήλωση όπου φωτογραφήθηκε με γνωστό εκδότη- δημοσιογράφο. «Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να παίζει παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αυτό το δελτίο τύπου αποτελεί αυστηρή προειδοποίηση ότι στην περίπτωση της παραμικρής αναφοράς του ονόματός μου, εμπλοκής μου σε ψεύτικα σενάρια, παραβίασης της προσωπικής μου ζωής και μεθόδευσης με σκοπό την συκοφαντική δυσφήμησή μου θα αντιμε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Πόλεμος” Αλέξη Κούγια-Οθωνα Παπαδόπουλου

Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να παίζει παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αυτό το δελτίο τύπου αποτελεί αυστηρή προειδοποίησηΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας