Διονύσης Σχοινάς: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό»
11:22 - 26/09/2022
Ο Διονύσης Σχοινάς έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με […]
The post Διονύσης Σχοινάς: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διονύσης Σχοινάς: Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο
“Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά” δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάκα, μετά τη διαφωνία που υπήρξε με τον Γιώργο Μαζωνάκη για το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν. Αν και δεν ανέφερε πολλά, η αντίδρασή του ήταν χαρακτηριστική. «Σ’ αγαπάω πολύ. Τι ... Περισσότερα
To άρθρο Διονύσης Σχοινάς: Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Διονύσης Σχοινάς για συνεργασία με Μαζωνάκη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό»
Για την διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Πρωινού, Γρηγόρη Μπάκα ο Διονύσης Σχοινάς.Για την διαμάχη που ξέσπασε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Πρωινού, Γρηγόρη Μπάκα ο Διονύσης Σχοινάς.«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς και συνέχισε: «Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr