ΕΟΤ: Προβολή της Ηλείας στη Γερμανία και της Κρήτης στην Πολωνία
14:32 - 26/09/2022
Εντυπωσιασμένοι από την τοπική φιλοξενία, την εξαίρετη γαστρονομική εμπειρία, την εκτεταμένη αμμώδη ακτογραμμή, την ηλιοφάνεια που επεκτείνεται και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες και την ιστορική κληρονομιά της δήλωσαν, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, για την Ηλεία οι εκπρόσωποι 13 γερμανικών τουριστικών πρακτορείων, που επισκέφθηκαν την περιοχή από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΟΤ: Δυναμική προώθηση της Ηλείας στη Γερμανία και της Κρήτης στην Πολωνία
Εντυπωσιασμένοι από την τοπική φιλοξενία, την εξαίρετη γαστρονομική εμπειρία, την εκτεταμένη αμμώδη ακτογραμμή, την ηλιοφάνεια που επεκτείνεται και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες και την ιστορική κληρονομιά της, δήλωσαν για την Ηλεία οι εκπρόσωποι 13 γερμανικών τουριστικών πρακτορείων, που επισκέφθηκαν την περιοχή από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.
Το ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) υλοποίησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Tour Operator LMX, την αεροπορική εταιρεία Condor και την Aldemar, με στόχο τη γνωριμία των Γερμανών επαγγελματιών με τον προορισμό και την περαιτέρω προώθησή του στη γερμανική αγορά.
Κατά την έναρξη του ταξιδιού διοργανώθηκε ειδικ
Διαβάστε το στο grtimes.gr