Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

16:34 - 26/09/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και […] The post Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δεν ήμουν έτοιμη»

Στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Δήμητρα Ματσούκα: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

H Δήμητρα Mατσούκα παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμητρα Ματσούκα: Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη

H Δήμητρα Mατσούκα παραχώρησε τη Δευτέρα (26/9) συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λάσπα. Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνισή μου», δήλωσε η ηθοποιός και ευχαρίστησε τον Βασίλη Νεμέα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της εμπιστεύτηκε στην σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». «Έχα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δεν ήμουν έτοιμη»

Στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ματσούκα: Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη

H Δήμητρα Mατσούκα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» αποκαλύπτοντας ότι έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.H Δήμητρα Mατσούκα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» αποκαλύπτοντας ότι έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.«Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λάσπα. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Γιατί δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

Διαβάστε το στο real.gr

Δήμητρα Ματσούκα: "Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό - Δεν ήμουν έτοιμη"

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε πως ξεχνάει την αναγνωρισιμότητά της και δεν την αντιλαμβάνεται στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Γιατί δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό

Η Δήμητρα Ματσούκα παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα φιλόδοξη και εξήγησε γιατί έχασε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Mιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τόνισε: “Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα πάντα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα και μεγάλη διάθεση να τα διεκδικήσω. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και […] The post Δήμητρα Ματσούκα: Γιατί δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο