GNTM: Συγκλόνισε η Έβελιν – «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα»

00:42 - 27/09/2022

Η Έβελιν από την Κύπρο εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε ως trans. «Όπως καταλαβαίνετε, […] The post GNTM: Συγκλόνισε η Έβελιν – «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Συγκλόνισε η Έβελιν – «Είμαι trans γυναίκα, είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα»

Τις δυσκολίες που βίωσε ως trans περιέγραψε η Έβελιν από την Κύπρο, η οποία εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM.Τις δυσκολίες που βίωσε ως trans περιέγραψε η Έβελιν από την Κύπρο, η οποία εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM.«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι.  Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

GNTM – Η εξομολόγηση της τρανς Έβελιν: «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα»

«Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα»

Διαβάστε το στο news.gr

GNTM: «Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα»(ΒΙΝΤΕΟ)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι οντισιόν του νέου κύκλου του GNTM και στόχος είναι να βρεθεί το επόμενο κορυφαίο μοντέλο που θα κάνει καριέρα στο χώρο. Η Έβελυν από την Κύπρο εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε ως trans. «Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του […]

Διαβάστε το στο dete.gr

GNTM: "Είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα", είπε το τρανς μοντέλο (video)

"Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο