Απίστευτο περιστατικό! Νονά δεν επιστρέφει το βαφτιστήρι στους γονείς του – Λέει ότι το υιοθέτησε!
08:52 - 27/09/2022
Η πνευματική μητέρα ενός παιδιού στην Αλεξανδρούπολη προσπάθησε διακαώς να γίνει η… κανονική του, με αποτέλεσμα αυτή η παράξενη ιστορία να βγει στο φως της δημοσιότητας. Ολα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της. Σύμφωνα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξανδρούπολη: Νονά άρπαξε με το «έτσι θέλω» το βαφτιστήρι από τους γονείς του και δεν το γυρνάει πίσω
Ο νονός είναι ο «πνευματικός γονιός» του παιδιού. Στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο, μια νονά μπέρδεψε το… «πνευματικός» με το «κανονικός». Με το «έτσι θέλω» άρπαξε το βαφτιστήρι της απο τους κανονικούς της γονείς και αποφάσισε να το υιοθετήσει. Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν […]
The post Αλεξανδρούπολη: Νονά άρπαξε με το «έτσι θέλω» το βαφτιστήρι από τους γονείς του και δεν το γυρνάει πίσω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr