Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη;
11:12 - 27/09/2022
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Ξενοφώντα Σκιντζή. Ποια είναι […]
The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν δω στον δρόμο τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα του μιλήσω
Για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί -ακόμα και στην περίπτωση που εξέταζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ- αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σία Κοσιώνη, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή. «Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη;
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Ξενοφώντα Σκιντζή μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εφ’ όλης της ύλης. Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη; Τι λέει για τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου; Έχει δεχθεί bullying; Συγκινείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Ξενοφώντα Σκιντζή μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εφ’ όλης της ύλης. Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη; Τι λέει για τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου; Έχει δεχθεί bullying; Συγκινείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου; «Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Αν δω στον δρόμο τον Αλέξη Τσίπρα, δεν θα του μιλήσω
Τι είπε για τη Σία Κοσιώνη και τους δημοσιογράφους που συμπαθεί ή όχι
Διαβάστε το στο news.grΖωή Κωνσταντοπούλου: "Αν δω τον Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο, δεν θα του μιλήσω"
"Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr