Αμυράς: «Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα»

11:34 - 27/09/2022

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις Δασικές Υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων εξέδωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί φέτος από την ενεργειακή κρίση και τις μεγάλες ανατιμήσεις που παρατηρούνται διεθνώς σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, οι πολίτες αναζητούν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης […] Το άρθρο Αμυράς: «Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος έδωσε εντολή για ελέγχους στις αρμόδιες υπηρεσίες – Είναι απαράδεκτο κάποιοι να αισχροκερδούν εκμεταλλευόμενοι την ενεργειακή κρίση»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αμυράς: «Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα»

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις δασικές υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων, εξέδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος...

Διαβάστε το στο Zougla

Καυσόξυλα: Εντατικοί έλεγχοι του ΥΠΕΝ για φαινόμενα αισχροκέρδειας

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις Δασικές Υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων εξέδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις δασικές υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων, εξέδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.

Διαβάστε το στο real.gr

Έρχονται εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις Δασικές Υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων εξέδωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς. Το άρθρο Έρχονται εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλαvdounis Tue, 27/09/2022 - 12:53

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά των καυσόξυλων ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας. Σχετική εντολή προς τις Δασικές Υπηρεσίες εξέδωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς με σκοπό -σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την Γενική Γραμματεία  Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών- την αποτροπή και καταστολή κάθε σχετικής παραβατικότητας. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί φέτος από την διεθνή ενεργειακή κρίση οι πολίτες αναζητούν εναλλακτικές μορφές θέρμανσης με την αγορά και χρήση καυσόξυλων. Η αύξηση της ζήτησης τους είναι πιθανόν να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και αισχροκέρδειας από επιτήδειους, οι οποίοι, μεταξύ ά

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα

Εντολή για εντατικοποίηση των ελέγχων από τις Δασικές Υπηρεσίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά των καυσόξυλων εξέδωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί φέτος από την ενεργειακή κρίση και τις μεγάλες ανατιμήσεις που παρατηρούνται διεθνώς σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, οι πολίτες αναζητούν εναλλακτικές μορφές […] The post Αμυράς: Εντατικοί έλεγχοι για φαινόμενα αισχροκέρδειας στα καυσόξυλα appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη