Δημήτρης Σκουλός: «Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ»

12:28 - 27/09/2022

Ο Δημήτρης Σκουλός κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και το GNTM, όπως και η Βίκυ Καγιά, δεν άργησαν να […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 αλλά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας. Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που δεν παρέμεινε στην κριτική επιτροπή του GNTM, o Δημήτρης Σκουλός ανέφερε: «Με πήραν, μου είπαν ότι ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σκουλός: «Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ»

Δημήτρης Σκουλός:  Δεν ήταν επιλογή του να μη βρίσκεται στο GNTM αλλά της Βίκυς ΚαγιάΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγια: «Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο πρώην κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αλλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε θα γίνουμε ποτέ»

Ο Δημήτρης Σκουλός κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και το GNTM, όπως και η Βίκυ Καγιά, δεν άργησαν να πουν στην κουβέντα τους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στον καναπέ της Φαίης Σκορδά κάθισε ο Δημήτρης Σκουλός και το GNTM, αλλά και η Βίκυ Καγιά, δεν άργησαν να πουν στην κουβέντα τους. Τα όσα δήλωσε ο γνωστός φωτογράφος, δεν περνούν απαρατήρητα… Στον καναπέ της Φαίης Σκορδά κάθισε ο Δημήτρης Σκουλός και το GNTM, αλλά και η Βίκυ Καγιά, δεν άργησαν να πουν στην κουβέντα τους. Τα όσα δήλωσε ο γνωστός φωτογράφος, δεν περνούν απαρατήρητα… «Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς» τόνισε ο πρώην κριτής του GNTM

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ»

Ο Δημήτρης Σκουλός προέβη σε δηλώσεις για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά πυ θα συζητηθούν.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δημήτρης Σκουλός: “Καρφώνει” την Βίκυ Καγιά – “Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε¨

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό μας” την Τρίτη. Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τη νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά, ενώ σχολίασε και την Σοφία Χατζηπαντελή. “Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν […] The post Δημήτρης Σκουλός: “Καρφώνει” την Βίκυ Καγιά – “Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε¨ appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Δημήτρης Σκουλός: "Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ"

"Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο