Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»
14:30 - 27/09/2022
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του, […]
The post Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε από πολλά στάδια» – Η αναφορά στον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά
Για τη ζωή του ως σύζυγος και νέος πατέρας μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εκπομπή «Ελένη»
To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε από πολλά στάδια» – Η αναφορά στον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρφέας Αυγουστίδης: «Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια»
Στα επαγγελματικά του Ορφέα Αυγουστίδη η παράσταση η μηχανή του Τούρινγκ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά.
Διαβάστε το στο neolaia.grΟρφέας Αυγουστίδης: "Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια"
"Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr