Κορωνοϊός: «Χτίζουν» ανοσία χοιρινό, μπρόκολο και κάσιους – Τί έδειξε έρευνα
14:46 - 27/09/2022
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Immunology, ορισμένα τρόφιμα, εμβόλια, βακτήρια και ιοί μπορούν να «προετοιμάσουν» το ανοσοποιητικό μας σύστημα να επιτεθεί στον ιό SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19.Όλοι αυτοί οι παράγοντες περιέχουν πρωτεΐνες που είναι παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στον ιό SARS-CoV-2. Ως εκ τούτου, η έκθεση σε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr