Επική ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε
14:48 - 27/09/2022
O πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και τι κληρονομιά έχει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η απάντηση που έδωσε σε συμμαθητές του, με τους οποίους τσακωνόταν στο σχολείο. Όπως υποστήριξε η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας, Katie Nicholl, ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate […]
The post Επική ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητές του: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε»
Αίσθηση για πολλοστή φορά προκάλεσε ο πρίγκιπας Τζορτζ. Απευθυνόμενος σε συμμαθητές του ο εννιάχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, είπε: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε…»! Ο μπαμπάς του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ είναι ως γνωστόν και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ. Παίρνοντας θάρρος και με αρκετό θράσος ο 9χρονος Τζορτζ «προειδοποίησε» ... Περισσότερα
To άρθρο Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητές του: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η «αναιδής» δήλωση του πρίγκιπα Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει Βασιλιάς γι’ αυτό πρόσεχε»
Πληροφορίες για πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα περιέχει το βιβλίο με τίτλο "The New Royals", η Κέιτι Νίκολ -…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠρίγκιπας Τζορτζ: Ο γιος του William στους συμμαθητές του – «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε»
Για ακόμη μια φορά, ο πρίγκιπας Τζορτζ προκαλεί αίσθηση… Απευθυνόμενος σε συμμαθητές του ο 9χρονος γιος
To άρθρο Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο γιος του William στους συμμαθητές του – «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ αναιδής πρίγκιπας Τζορτζ: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις"
Η ατάκα του 9χρονου πρίγκιπα Τζορτζ σε συμμαθητές του δεν έκανε τους γονείς του χαρούμενους - Οι... απειλές σε όσους τον βρίζουν στο σχολείο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»
Μίλησε στους συμμαθητές του για την οικογένειά του και τους έδωσε και συμβουλές
Διαβάστε το στο e-daily.grΠρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»
Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο πρώτος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠρίγκιπας Γεώργιος σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε
O πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και τι κληρονομιά έχει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η απάντηση που έδωσε σε συμμαθητές του, με τους οποίους τσακωνόταν στο σχολείο. Όπως υποστήριξε η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας, Katie Nicholl, ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate […]
Διαβάστε το στο dete.grΠρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»
Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος εγγονός του βασιλιά Καρόλου Γ’, είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του Γουίλιαμ. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά στην αυλή του σχολείου, ο πρίγκιπας Τζορτζ, το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κάθριν είπε σε έναν συμμαθητή του: «Ο μπαμπάς μου θα […]
The post Πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr