Επική ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε

14:48 - 27/09/2022

O πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και τι κληρονομιά έχει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η απάντηση που έδωσε σε συμμαθητές του, με τους οποίους τσακωνόταν στο σχολείο. Όπως υποστήριξε η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας, Katie Nicholl, ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate […] The post Επική ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητές του: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε»

Αίσθηση για πολλοστή φορά προκάλεσε ο πρίγκιπας Τζορτζ. Απευθυνόμενος σε συμμαθητές του ο εννιάχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, είπε: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχετε…»! Ο μπαμπάς του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ είναι ως γνωστόν και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ. Παίρνοντας θάρρος και με αρκετό θράσος ο 9χρονος Τζορτζ «προειδοποίησε» ... Περισσότερα To άρθρο Ο πρίγκιπας Τζορτζ σε συμμαθητές του: «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η «αναιδής» δήλωση του πρίγκιπα Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει Βασιλιάς γι’ αυτό πρόσεχε»

Πληροφορίες για πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα περιέχει το βιβλίο με τίτλο "The New Royals", η Κέιτι Νίκολ -…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο γιος του William στους συμμαθητές του – «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε»

Για ακόμη μια φορά, ο πρίγκιπας Τζορτζ προκαλεί αίσθηση… Απευθυνόμενος σε συμμαθητές του ο 9χρονος γιος To άρθρο Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο γιος του William στους συμμαθητές του – «Ο πατέρας μου θα γίνει βασιλιάς, καλύτερα να προσέχετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο αναιδής πρίγκιπας Τζορτζ: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις"

Η ατάκα του 9χρονου πρίγκιπα Τζορτζ σε συμμαθητές του δεν έκανε τους γονείς του χαρούμενους - Οι... απειλές σε όσους τον βρίζουν στο σχολείο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»

Μίλησε στους συμμαθητές του για την οικογένειά του και τους έδωσε και συμβουλές

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο πρώτος γιος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πρίγκιπας Γεώργιος σε συμμαθητές του: Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό προσέχετε

O πρίγκιπας George, μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και τι κληρονομιά έχει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η απάντηση που έδωσε σε συμμαθητές του, με τους οποίους τσακωνόταν στο σχολείο. Όπως υποστήριξε η ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων και συγγραφέας, Katie Nicholl, ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος εγγονός του βασιλιά Καρόλου Γ’, είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του Γουίλιαμ. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά στην αυλή του σχολείου, ο πρίγκιπας Τζορτζ, το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κάθριν είπε σε έναν συμμαθητή του: «Ο μπαμπάς μου θα […] The post Πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια