Άντονι Μπουρντέν: «Σταμάτα να μου σπας τα αρ@@@» – Τα μηνύματα με τη σύντροφό του λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει

09:48 - 28/09/2022

Αποκαλύψεις για την ζωή του τηλεοπτικού σεφ και συγγραφέα Άντονι Μπουρντέν, που δεν έχουν δει προηγουμένως το φως της δημοσιότητας, βγαίνουν στη φόρα με την πρώτη «μη εξουσιοδοτημένη» βιογραφία για τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Ο Άντονι Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε τον Ιούνιο του 2018 σε δωμάτιο γαλλικού ξενοδοχείου, παρουσιάζεται όχι και τόσο κολακευτικά με το βιβλίο να υποστηρίζει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, έπινε και κοιμόταν με πόρνες. Εμβαθύνει, επίσης, και στο θυελλώδες ειδύλλιο του με την Ιταλίδα ηθοποιό Άσια Αρτζέντο, η οποία σε ένα από τα τελευταία μηνύματά της προς τον Μπουρντέν φαίνεται να γράφει «Σταμάτα να μου σπας τα αρ@@@». Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.com, ο Άντο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σταμάτα να μου σπας τα αρ@@@» – Τα μηνύματα του Άντονι Μπουρντέν με τη σύντροφό του λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει

Αποκαλύψεις για την ζωή του τηλεοπτικού σεφ και συγγραφέα Άντονι Μπουρντέν, που δεν έχουν δει προηγουμένως το φως της δημοσιότητας, βγαίνουν στη φόρα με την πρώτη «μη εξουσιοδοτημένη» βιογραφία για τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Ο Άντονι Μπουρντέν, που αυτοκτόνησε τον Ιούνιο του 2018 σε δωμάτιο γαλλικού ξενοδοχείου, παρουσιάζεται όχι και τόσο κολακευτικά με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας