Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια απρόσμενη εξομολόγηση: «Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου»
13:52 - 28/09/2022
Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς αποφάσισε να […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια απρόσμενη εξομολόγηση: «Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Η προσωπική εξομολόγηση που δεν περιμέναμε – «Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι»
Είναι από τις παρουσιάστριες που δεν μασά τα λόγια της και μιλά ανοιχτά για όλα. Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ξεκινήσει να επισκέπτεται ψυχίατρο. «Κι εγώ πάω σε ψυχίατρο! Και θα το πω και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Η προσωπική εξομολόγηση που δεν περιμέναμε – «Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια απρόσμενη εξομολόγηση: «Δύο χρόνια είχα την τέφρα της στο σπίτι»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε σήμερα μια απρόσμενη εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” καθως ενώ συζητούσαν για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και μίλησε για τη δική του εμπειρία.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε σήμερα μια απρόσμενη εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” καθως ενώ συζητούσαν για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και μίλησε για τη δική του εμπειρία. «Έχει πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι. Και ο αδερφός μου αποτεφρώθηκε, αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr