Ηράκλειο: «Η κόρη μου λέει ψέματα», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό

18:04 - 28/09/2022

Στο πλευρό του συζύγου της τάσσεται η μητέρα της 13χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό της στο Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα, την ίδια στιγμή, που η κοινωνία στο χωριό Δάφνες Ηρακλείου είναι ανάστατη από την ώρα που βγήκε στο φως η υπόθεση, η μητέρα να υποστηρίζει ότι η κόρη […] The post Ηράκλειο: «Η κόρη μου λέει ψέματα», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηράκλειο: «Η κόρη μου λέει ψέματα», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό

Στο πλευρό του συζύγου της τάσσεται η μητέρα της 13χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε [...] The post Ηράκλειο: «Η κόρη μου λέει ψέματα», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Δύο 17χρονες Ελληνίδες διακρίθηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής της Microsoft

Χωριό στην Ολλανδία προσελκύει 2,5 εκατ. τουρίστες τον χρόνο – Αντιδράσεις των κατοίκων

Το απλό κόλπο που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας να μοιάζει εμπνευσμένο από περιοδικά διακόσμησης

Τι σημαίνουν τα αρχικά “a.m.” και “p.m.” και πώς καθιερώθηκαν

Τα βασικά οφέλη της μελιτζάνας για τη διατροφή και την υγεία σας