Τομ Χανκς: «Έχω γυρίσει μόνο τέσσερις αρκετά καλές ταινίες στην καριέρα μου»
09:18 - 29/09/2022
Ο Τομ Χανκς έγραψε μυθιστόρημα με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece». Πρόκειται για τη συνέχεια της συλλογής από μικρές ιστορίες, «Uncommon Type», που κυκλοφόρησε το 2017. Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας, ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε στο περιοδικό People για την πλοκή της ταινίας. Το μυθιστόρημα, που θα είναι διαθέσιμο σε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τομ Χανκς: «Έχω γυρίσει ένα τόνο ταινίες, μόνο τέσσερις είναι πολύ καλές»
Ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί αξιομνημόνευτους χαρακτήρες όπως ο Φόρεστ Γκαμπ κάνει έναν απολογισμό της τεράστιας καριέρας του
Διαβάστε το στο Ο Τομ Χανκς είπε ότι γύρισε μόνον «τέσσερις καλές ταινίες» στην 30ετή καριέρα του
Ο Τομ Χανκς άφησε τους θαυμαστές του να κάνουν υποθέσεις, καθώς είπε ότι γύρισε μόλις τέσσερις «πολύ καλές» ταινίες στην 30 ετών καριέρα του...
Διαβάστε το στο ZouglaΤομ Χανκς: Στην 30ετή καριέρα μου έχω γυρίσει μόνο τέσσερις καλές ταινίες
Μόλις τέσσερις πολύ καλές ταινίες δήλωσε πως έχει γυρίσει ο Τομ Χανκς στην 30 ετών καριέρα του. Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 1980, όταν πρωταγωνίστησε στα φιλμ «Splash!», «Big» και «Burbs». Κατά τη δεκαετία του 1990 άρχισε να κερδίζει βραβεία, όπως το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου δύο συνεχόμενες χρονιές για τους ρόλους στις ταινίες «Forrest Gump» και «Philadelphia». Στις επιτυχίες του τη δεκαετία του 1990 συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Toy Story», «You’ve Got Mail» και «The Green Mile». Ο Χανκς έχει επίσης συνεργαστεί αρκετές φορές με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ στα κινηματογραφικά έργα, «Saving Private Ryan», «Catch Me If You Can», «The Terminal»,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔήλωση έκπληξη από τον Τομ Χανκς: Έχω γυρίσει 4 καλές ταινίες σε 30 χρόνια καριέρας
Δήλωσε που θα συζητηθεί από τον Τομ Χανκς καθώς είπε πως γύρισε μόλις τέσσερις «πολύ καλές» ταινίες στην 30 ετών καριέρα του. Ο Τομ Χανκς μεσουρανεί στο Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 1980, όταν πρωταγωνίστησε στα φιλμ «Splash!», «Big» και «Burbs». Κατά τη δεκαετία του 1990 άρχισε να κερδίζει βραβεία, όπως το Όσκαρ Α’ Ανδρικού […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤομ Χανκς. «Γύρισα μόνο τέσσερις καλές ταινίες σε 30 χρόνια καριέρας»
Τομ Χανκς. «Γύρισα μόνο τέσσερις καλές ταινίες σε 30 χρόνια καριέρας» Ο Τομ Χανκς άφησε τους θαυμαστές του να κάνουν υποθέσεις, καθώς είπε ότι γύρισε μόλις τέσσερις «πολύ καλές» ταινίες στην 30 ετών καριέρα του. Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 1980, όταν πρωταγωνίστησε στα φιλμ «Splash!», «Big» και «Burbs». […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr