Τέλος το φαγητό στο αυτοκίνητο: Τσουχτερά πρόστιμα και αυστηρές ποινές στους παραβάτες

10:04 - 29/09/2022

Τέλος το φαγητό στο αυτοκίνητο: Τσουχτερά πρόστιμα και αυστηρές ποινές στους παραβάτες Η κατανάλωση φαγητού στο αυτοκίνητο θα πληρώνεται ακριβά από εδώ και πέρα, αφού θα επιβάλλεται τσουχτερό πρόστιμο και παράλληλα θα αφαιρείται η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης. Η απόσπαση της προσοχής ενός οδηγού, ακόμα και όταν αυτή οφείλεται στην κατανάλωση φαγητού, τιμωρείται και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλαφόν σε καυσόξυλα και πέλλετ – Αυστηρά πρόστιμα για τους παραβάτες

Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους για τα στερεά καύσιμα θέρμανσης (καυσόξυλα, πέλλετ κλπ.) θέτει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ρύθμιση που ισχύει ήδη για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, λιπάσματα, ζωοτροφές κλπ. επεκτείνεται στα στερεά καύσιμα θέρμανσης. Έτσι το περιθώριο μικτού κέρδους για τα εν λόγω προϊόντα δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο περιθώριο ανά μονάδα όγκου ή βάρους που ίσχυε πριν την 1η Νοεμβρίου 2021. Οι ποινές για τους παραβάτες που προβλέπει η διάταξη ξεκινούν από σύσταση και φθάνουν σε πρόστιμα από 5.000 έως 1.000.000 ευρώ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τέλος το φαγητό στο αυτοκίνητο: Τσουχτερά πρόστιμα και αυστηρές ποινές στους παραβάτες

Η κατανάλωση φαγητού στο αυτοκίνητο θα πληρώνεται ακριβά από εδώ και πέρα, αφού θα επιβάλλεται τσουχτερό πρόστιμο και παράλληλα θα αφαιρείται η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης. Η απόσπαση της προσοχής ενός οδηγού, ακόμα και όταν αυτή οφείλεται στην κατανάλωση φαγητού, τιμωρείται και μάλιστα αυστηρά από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.... The post Τέλος το φαγητό στο αυτοκίνητο: Τσουχτερά πρόστιμα και αυστηρές ποινές στους παραβάτες appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή