Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα την τέφρα την είχα σπίτι»

12:36 - 29/09/2022

Σε μια αποκάλυψη πέρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και με αφορμή To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα την τέφρα την είχα σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, την τέφρα την είχα στο σπίτι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία άγνωστη αποκάλυψη για την πρώτη σύζυγό του...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανατριχιάζει η εξομολόγησή του – «Όταν πέθανε είχα την τέφρα της στο σπίτι»

«Ήταν σαν να ζω στο νεκροταφείο», τόνισε ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα είχα δύο χρόνια την τέφρα της στο σπίτι

Σε μια συγκλονιστική και συγκινητική αποκάλυψη πέρασε την Πέμπτη (29/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου και με αφορμή τον καλεσμένο, Δημήτρη Σούρα, ο οποία σκόρπισε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη, όπως ήταν και η τελευταία της επιθυμία. «Είχε πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι μέχρι να πάμε στη Μήλο να την σκορπίσω. Κι ο αδερφός μου αποτεφρώθηκε, αλλά πήρε την τέφρα η οικογένεια του. Εγώ μάλιστα την κράταγα σπίτι δυο χρόνια γιατί περίμενα να πάμε στη Μήλο να την ρίξω», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και περιέγραψε: «Ένα βράδυ την είχα πάνω (την τέφρα) στη μεζονέτα και έβλεπα αγώνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, την τέφρα την είχα στο σπίτι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία άγνωστη αποκάλυψη για την πρώτη σύζυγό του με αφορμή την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη και όσα εξομολογήθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δύο χρόνια είχα την τέφρα της στο σπίτι»

«Ένα βράδυ ήμουν μόνος μου και έβλεπα αγώνα και φωνάζω "Μαίρη..."»

Διαβάστε το στο news.gr

Εξομολόγηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δύο χρόνια είχα την τέφρα της στο σπίτι»

Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση προχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Ενώ συζητούσαν για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη, ο παρουσιαστής πήρε το λόγο και μίλησε για τη δική του εμπειρία. «Έχει πεθάνει η πρώτη μου γυναίκα και την τέφρα της την είχα στο σπίτι. Και ο αδερφός μου αποτεφρώθηκε, αλλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Δύο χρόνια είχα την τέφρα της στο σπίτι"

Μια απρόσμενη εξομολόγηση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, είχα την τέφρα της στο σπίτι μου»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή το θέμα της αποτέφρωσης μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες είχε ως τελευταία επιθυμία της να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί. Έτσι και έγινε με τον καλό της […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα, είχα την τέφρα της στο σπίτι μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της