Πλεύρης: Δίνουμε καθημερινή μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την πανδημία

18:50 - 29/09/2022

«Δίνουμε καθημερινή μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την πανδημία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης: Δίνουμε μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ – Τι απάντησε στον Πολάκη

«Εγώ να δεχθώ την όποια κριτική. Να φτάνετε όμως να χειροκροτείτε έναν άνθρωπο που με ονομάζει minister death, αυτό ανταποκρίνεται στο πολιτικό επίπεδο που απαιτούν οι περιστάσεις;»

Διαβάστε το στο

Πλεύρης: Δίνουμε μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ – Τι απάντησε στον Πολάκη

«Εγώ να δεχθώ την όποια κριτική. Να φτάνετε όμως να χειροκροτείτε έναν άνθρωπο που με ονομάζει minister death, αυτό ανταποκρίνεται στο πολιτικό επίπεδο που απαιτούν οι περιστάσεις;»

Διαβάστε το στο tovima

Θ. Πλεύρης: Δίνουμε καθημερινή μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την πανδημία

Πλεύρης: «Δίνουμε καθημερινή μάχη για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την πανδημία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας. «Εγώ να δεχθώ την όποια κριτική. Να φτάνετε όμως να χειροκροτείτε έναν άνθρωπο που με ονομάζει minister death, αυτό ανταποκρίνεται στο πολιτικό επίπεδο που απαιτούν οι περιστάσεις;», είπε ο κ. Πλεύρης, απευθυνόμενος ιδίως στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε σχέση με όσα του είχε καταλογίσει νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης. Ο υπουργός Υγείας απάντησε στα πυρά που δέχθηκε νωρίτερα από τον Παύλο Πολάκη (ΣΥΡΙΖΑ), για τους θανάτους, επί θητείας του κ. Πλεύρη, στο υπουργείο Υγείας. Με το τέλος του καλοκαιριού, υπ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026