Γ.Σ. ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων

13:38 - 30/09/2022

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ψήφισε κατά πλειοψηφία τη διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, όπως αναμενόταν να συμβεί λόγω του Μητρώου των Σωματείων.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυγενάκης: Νέα ανάρτηση κατά ΕΠΟ για την αναστολή των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Δεύτερο ποστάρισμα κατά της ΕΠΟ από τον Λευτέρη Αυγενάκη, αυτή τη φορά με αφορμή την απόφαση της ομοσπονδίας να αναστείλει όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. The post Αυγενάκης: Νέα ανάρτηση κατά ΕΠΟ για την αναστολή των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

ΕΠΟ: Ψηφίστηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων

Έπειτα από συνέλευση της, η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, εξαιτίας του νόμου Αυγενάκη αναφορικά με το μητρώο. Το “λουκέτο” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον επίσημο! Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/9), το σύνολο των Ενώσεων τάχθηκαν υπέρ της αναστολής των πρωταθλημάτων, εξαπολύοντας πυρά κατά του […] The post ΕΠΟ: Ψηφίστηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γ.Σ. ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Γ.Σ. ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων 30/09/2022 Το «λουκέτο» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον επίσημο. Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, το σύνολο των Ενώσεων τάχθηκε υπέρ της αναστολής των πρωταθλημάτων, εξαπολύοντας «πυρά» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το Μητρώο. Μάλιστα, εκείνο που αποφάσισε το Σώμα της συνέλευσης είναι όποια ΕΠΣ παρεκκλίνει από τη συγκεκριμένη απόφαση, να αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση για το θέμα του Μητρώου, το οποίο απαγορεύει από τις ομάδες που

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»