Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του»

19:06 - 01/10/2022

Στην εκπομπή Μαμα-δες με τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ2. Ο νικητής […] The post Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μου μίλησε γιατί κακοποιούνταν από τον πατέρα του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ήρθε να μου μιλήσει ένα παιδί το οποίο κακοποιούνταν από τον πατέρα του (Βίντεο)

Τι ανέφερε για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος»

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ήρθε να μου μιλήσει ένα παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα του

“Για μένα είναι αξία η ευτυχία ενός παιδιού” διευκρίνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ2 για την αγάπη που τρέφει στα παιδιά και τη βοήθεια που τους προσφέρει. Ειδικότερα, αρχικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως «πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Ήρθε να μου μιλήσει ένα παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήρθε να μου μιλήσει παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα του»

«Για μένα είναι αξία η ευτυχία ενός παιδιού», τονίζει

Διαβάστε το στο

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήρθε να μου μιλήσει παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα του»

Ο νικητής του πρώτου Survivor, που πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη του προς τα παιδιά, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμα-δες» και, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με ένα παιδί που κακοποιούνταν από τον ίδιο του τον πατέρα.  «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες διαφορετικής φύσεως και η οποιαδήποτε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Με προσέγγισε παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στις «Μαμά-δες» και μίλησε για τον «Φύλακα Άγγελο», το σωματείο που ίδρυσε ενάντια στην παιδική κακοποίηση. Ο ίδιος αποκάλυψε πως στο παρελθόν ένα νεαρό αγόρι του αποκάλυψε ότι το κακοποιούσε ο πατέρας του. «Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν βρεθεί κατά καιρούς σε δυσκολίες, διαφορετικής φύσεως βέβαια και η οποιαδήποτε […] The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Με προσέγγισε παιδί που κακοποιούνταν από τον πατέρα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο