Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί»

16:04 - 02/10/2022

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Open Sport, μιλώντας για τους στόχους που είχε τη To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει που με ρωτάνε πότε θα τελειώσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί»

Σε μια διαφορετική και χαλαρή συνέντευξή είδαμε την Κατερίνα Στεφανίδη στο Open Sport και την Έλβη Μιχαηλίδου την Κυριακή. Η […] The post Κατερίνα Στεφανίδη: «Με εκνευρίζει που με ρωτάνε πότε θα τελειώσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Στεφανίδη: "Με εκνευρίζει που με ρωτάνε πότε θα τελειώσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί"

"Ε πλέον θέλω να πω ότι δε θέλουμε να κάνουμε παιδιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της