Λεβαντόβσκι: “Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο”
10:44 - 03/10/2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποιο ήταν το όνειρό του, εάν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και χωρίς αμφιβολία το μεγάλο “όπλο” της Μπαρτσελόνα που την έχει κρατήσει στην 1η θέση της La Liga, σκοράροντας εννέα γκολ και […]
The post Λεβαντόβσκι: “Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λεβαντόβσκι: "Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο"
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και χωρίς αμφιβολία το μεγάλο "όπλο" της Μπαρτσελόνα που την έχει κρατήσει στην 1η θέση της La Liga, σκοράροντας εννέα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ σε επτά παιχνίδια.
Διαβάστε το στο thebest.grΛεβαντόβσκι: “Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο”
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποιο ήταν το όνειρό του, εάν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και χωρίς αμφιβολία το μεγάλο “όπλο” της Μπαρτσελόνα που την έχει κρατήσει στην 1η θέση της La Liga, σκοράροντας εννέα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ σε επτά […]
The post Λεβαντόβσκι: “Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr