Συγκλονίζει η 28χρονη που απήγαγε και βίασε ο σύζυγος της: «Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

07:16 - 04/10/2022

Τη φρίκη έζησε μια 28χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλμυρή Κορινθίας, όταν απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και παραλίγο να καεί ζωντανή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.Τη φρίκη έζησε μια 28χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλμυρή Κορινθίας, όταν απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και παραλίγο να καεί ζωντανή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρινθος: Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε - «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Κόρινθος: Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Προφυλακιστέος ο 33χρονος δράστης…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κόρινθος: Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε - «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Οι μώλωπες στο κορμί της 28χρονης φανερώνουν το λυσσαλέο μίσος με το οποίο ο 33χρονος σύζυγός της την χτύπησε, τη βίασε ενώ επιχείρησε μέχρι και να την κάψει ζωντανή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε – «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Κόρινθος: Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της – Προφυλακιστέος ο 33χρονος δράστης Οι μώλωπες στο κορμί της 28χρονης φανερώνουν το λυσσαλέο μίσος με το οποίο ο 33χρονος σύζυγός της την χτύπησε, τη βίασε ενώ επιχείρησε μέχρι και να την κάψει ζωντανή. Σχεδόν τρέχοντας και με καλυμμένο το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κόρινθος: Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε – «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Κόρινθος: Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά την κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της – Προφυλακιστέος ο 33χρονος δράστης      Οι μώλωπες στο κορμί της 28χρονης φανερώνουν το λυσσαλέο μίσος με το οποίο ο 33χρονος σύζυγός της την χτύπησε, τη βίασε ενώ επιχείρησε μέχρι και να την κάψει ζωντανή. Σχεδόν τρέχοντας και με καλυμμένο το […] The post Κόρινθος: Συγκλονίζει η 28χρονη που κακοποιήθηκε – «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας