Νατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»
09:00 - 04/10/2022
Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η
To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο: «Να τον πάρετε να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΝατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μεταξύ άλλων απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσους υποστηρίζουν ότι λόγω του γάμου που είχα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο: «Να τον πάρετε να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται με τον Φοίβο & απαντάει «Επιτέλους» όπως πρέπει για τις πλαστικές
Η τεράστια ομοιότητα με την κόρη της Χριστιάνα και η φωτό με ρούχο της, το τηλέφωνο στον Ανδρέα Φουστάνο και το «Περηφάνια μόνο» που υποστηρίζει. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΝατάσα Θεοδωρίδου: «Να πάρετε τον Ανδρέα Φουστάνο να τον ρωτήσετε για τις πλαστικές μου»
Με αφορμή την επερχόμενη έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε με την Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όσους υποστηρίζουν ότι λόγω του γάμου που είχα κάνει με τον Ανδρέα Φουστάνο, έχει υποβληθεί και σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. «Για μένα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr