Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
10:32 - 04/10/2022
Στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Η νεαρή κοπέλα, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από […]
The post Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Το μοντέλο που πέρασε από το GNTM σχολίασε τη στάση της Βίκυς Καγιά και τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται τελευταία για εκείνη
Διαβάστε το στο Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα (Βίντεο)
Το νεαρό μοντέλο μίλησε για τη ζωή της μετά τον διαγωνισμό
Διαβάστε το στο Απίστευτο σχόλιο για την Καγιά από παίκτρια του GNTM – «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Η Βίκυ Καγιά κατηγορείται για υποτιμητικά σχόλια κατά των παικτών
Διαβάστε το στο Μαριαγάπη για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Η πρώην παίκτρια του GNTM σχολιάζει τη φετινή κριτική επιτροπή και δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τα όσα βλέπειΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για τη ζωή της μετά το GNTM, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί από τη Βίκυ Καγιά, «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» σχολίασε το μοντέλο καυστικά για την παρουσιάστρια. Η Ξυπολιά που έγινε γνωστή τόσο από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM όσο και από τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για το πώς είναι η ζωή της μετά την συμμετοχή της μετά το ριάλιτι μόδας αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στα κιλά της. «Μετά το GNTM, η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά. Έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει, έχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση κι ο οργανισμός μου κατέρρευ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, η οποία έγινε γνωστή στη ευρύ κοινό μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη ζωή της μετά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στο «Πρωινό μας» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε σε προηγούμενο κύκλο του GNTM διατηρεί σχέση με τον Αιμιλιάνο Μάρκου.
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στο «Πρωινό μας» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε σε προηγούμενο κύκλο του GNTM διατηρεί σχέση με τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Το νεαρό κορίτσι μίλησε για την πορεία της στο μόντελινγκ, την ομοιότητα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ άφησε κι ένα «καρφί» για τη Βίκυ Καγιά «Μετά το GNTM […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη έδωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά, το μοντέλο που
To άρθρο Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριαγάπη Ξυπολιά: Όσα δήλωσε για Βίκυ Καγιά και GNTM – «Eίναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για τη ζωή της μετά το GNTM, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί από τη Βίκυ Καγιά.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: "Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα"
"Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr