Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»
12:18 - 04/10/2022
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από
To άρθρο Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος»
Ξέσπασε η παρουσιάστρια με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη
Διαβάστε το στο Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε...
Διαβάστε το στο Zougla«Τρελάθηκε» η Καινούργιου με τα σχόλια για την Τούνη: «Μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος»
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με το χυδαίο σχόλιο που έγραψε χρήστης στα social media σε ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «καθίκια» όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια, όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων της. «Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» ανέφερε αρχικά. «Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα -ακόμα και να τη σιχαίνεσαι- ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞέσπασε η Καινούργιου για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε η Τούνη: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος»
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη. Η παρουσιάστρια χαρακτήρησε «καθίκια» όλους, όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: "Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος"
Ξέσπασε με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη
Διαβάστε το στο patrasevents.grΞεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος»
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη η οποία κυοφορεί το πρώτο τους παιδί. (δες εδώ το σχόλιο και την αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου)
Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της χαρακτηρίζοντας “καθίκια” όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.
«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;»
Διαβάστε το στο grtimes.gr