Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της!

10:32 - 05/10/2022

Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη ημεδαπή, κάτοικος Αρχαγγέλου, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 21η Οκτωβρίου 2022. Η 42χρονη παρέσυρε ειδικότερα με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της, η οποία και νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με κακώσεις στο κεφάλι. Η 42χρονη βρίσκεται σε […] Το άρθρο Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της!

Η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών.

Διαβάστε το στο in.gr

Ρόδος: Στο ειδώλιο 42χρονη που παρέσυρε με αυτοκίνητο την πεθερά της

Η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της

Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη ημεδαπή στη Ρόδο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της στην Ρόδο

Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη ημεδαπή, κάτοικος Αρχαγγέλου, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 21η Οκτωβρίου 2022.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της!

Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη ημεδαπή, κάτοικος Αρχαγγέλου, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 21η Οκτωβρίου 2022. Η 42χρονη παρέσυρε ειδικότερα με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της, η οποία και νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με κακώσεις στο κεφάλι. Η 42χρονη βρίσκεται […] The post Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στο εδώλιο η νύφη που χτύπησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της στη Ρόδο

Η 42χρονη παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της!

Η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών. Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη ημεδαπή, κάτοικος Αρχαγγέλου, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 21η Οκτωβρίου 2022. Η 42χρονη παρέσυρε ειδικότερα με το αυτοκίνητό της την […] The post Ρόδος: Νύφη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της! appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη