Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να πάρω θέση»
10:36 - 05/10/2022
Στο θέμα της δικαστικής διαμάχης της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να πάρω θέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας»
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή την οποία φέρεται να μην κατέθεσε ο τραγουδιστής «κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση» όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια στην αγωγή της. Ανάμεσα στις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα ήταν και το «Πρωινό» του Ant1. Πριν την προβολή του ρεπορτάζ που αφορούσε τους Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ορισμένες διευκρινήσεις που αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο θα χειριζόταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του το θέμα. «Σας εφιστώ την προσοχή, δεν σας κάνω μάθημα, ξέρω ότι όλοι έχετε ευαισθησίες
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓια το δικαστήριο Χρηστίδου-Μαραντίνη: Λιάγκας «Δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας» – Σκορδά… παρατεταμένη σιωπή
Με το δικαστήριο που είχαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη διατροφή των παιδιών τους ασχολήθηκε εκτεταμένα και το Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.Με το δικαστήριο που είχαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη διατροφή των παιδιών τους ασχολήθηκε εκτεταμένα και το Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.«Παιδιά είναι σκληρό όπως και να έχει. Εγώ δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: «Δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας»
Με το δικαστήριο που είχαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη διατροφή των παιδιών τους ασχολήθηκε εκτεταμένα […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr