Ζάχος Χατζηφωτίου: Τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών – Δείτε εικόνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζάχος Χατζηφωτίου: Το «τελευταίο αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών
Η κηδεία του πραγματοποιείται με δημοτική δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών - Δείτε φωτογραφίες
Διαβάστε το στο Ζάχος Χατζηφωτίου: Το «τελευταίο αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών
Πριν από μερικές εβδομάδες ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε με δημοτική δαπάνη, σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΖάχος Χατζηφωτίου: Τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών – Δείτε φωτογραφίες
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στον Ζάχο Χατζηφωτίου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, την περασμένη Παρασκευή.Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στον Ζάχο Χατζηφωτίου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, την περασμένη Παρασκευή.Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε εισαχθεί στις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση. Η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου γίνεται δημοσία δαπάνη, με απόφαση του δημάρχου Αθηνών, Κώστα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖάχος Χατζηφωτίου: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μπον βιβέρ της κοσμικής Αθήνας
Το τελευταίο «αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είπαν στον Ζάχο Χατζηφωτίου, συγγενείς και φίλοι.H κηδεία του έγινε σήμερα νωρίς σήμερα Τετάρτης 5 Οκτωβρίου με δημοτική δαπάνη, μετά από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.Ο Ζάχος Χατζηφωτίου για πολλά χρόνια διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος αλλά και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας από τη θέση του, πολύτιμες […]
Διαβάστε το στο dete.grΖάχος Χατζηφωτίου: Η επιγραφή στο μνήμα του που είχε διαλέξει ο ίδιος
«Άμα πεθάνω στο φέρετρο μπαίνει σημαία. Να το έχετε υπόψιν σας. Έχω οικογενειακό τάφο, έχει δημοσιευτεί ο τάφος μου. Έχω φτιάξει την προτομή μου που γράφει “Έζησα όπως ήθελα, χαίρεται”» είχε πει πριν από περίπου έξι χρόνια σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Έτσι και έγινε. Στο μνήμα του […]
The post Ζάχος Χατζηφωτίου: Η επιγραφή στο μνήμα του που είχε διαλέξει ο ίδιος appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr