Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη γνωριμία και τον γάμο τους 15 μήνες μετά τον θάνατό του
16:36 - 06/10/2022
Η Άντζελα Γκερέκου φιλοξενείται απόψε στην πρώτη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω». Η ηθοποιός αποκαλύπτει
To άρθρο Η Άντζελα Γκερέκου μιλά για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη γνωριμία και τον γάμο τους 15 μήνες μετά τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Γκερέκου: Τα δάκρυα για τον Τόλη Βοσκόπουλο και η αποκάλυψη για το μεγάλο του παράπονο
«Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε»
Διαβάστε το στο Άντζελα Γκερέκου: Τα δάκρυα για τον Τόλη Βοσκόπουλο και η αποκάλυψη για το μεγάλο του παράπονο
«Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε»
Διαβάστε το στο tanea.grΆντζελα Γκερέκου: Τα δάκρυα για τον Τόλη Βοσκόπουλο και το μεγάλο του παράπονο
Ποδαρικό στο «Ενώπιος Ενώπιω» έκανε το βράδυ της Πέμπτης (6/10) η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο και εφορία: «Δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω αυτά»
Την Άντζελα Γκερέκου φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης, στην πρεμιέρα του Ενώπιος Ενωπίω στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο thebest.grΆντζελα Γκερέκου: Δάκρυσε για τον Τόλη Βοσκόπουλο – «Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση»
Η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε από συγκίνηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω».
Διαβάστε το στο neolaia.grΆντζελα Γκερέκου – Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που αρχικά ο γάμος τους είχε αναβληθεί
Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» κάνοντας ποδαρικό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η ηθοποιός αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τον αείμνηστο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο υπήρξε μαζί για 25 χρόνια. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή ήταν και ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος […]
The post Άντζελα Γκερέκου – Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που αρχικά ο γάμος τους είχε αναβληθεί appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr