Αναντολού Εφές-Αταμάν: «Ο Γιάννης μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα»

17:18 - 06/10/2022

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως ο…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα»

Την αποκάλυψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του είπε σε μία μεταξύ τους συζήτηση ότι θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, έκανε ο Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε το στο

Αταμάν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για εμένα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα και όσα του είπε ο Greek Freaκ, για το όνειρό του να παίξει σε μία ομάδα που προπονεί ο Τούρκος.

Διαβάστε το στο

Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα»

Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα» 06/10/2022 Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην Euroleague τα τελευταία χρόνια, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην back to back κατάκτηση του τροπαίου τις δύο τελευταίες σεζόν. Σύμφωνα με τον ίδιο και τα όσα δήλωσε πρόσφατα, στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία, το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον πλησίασε και του αποκάλυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κάποια στιγμή στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Αταμάν δήλωσε στο «S Sport»: «Ήρθε, λοιπόν και μου είπε: «Κόουτς, παίζεις εξαι

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο