Λι: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

23:36 - 06/10/2022

Λι: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε» 06/10/2022 Ο Πάρις Λι τόνισε πως μετά τον αγώνα του Super Cup με τον Ολυμπιακό άπαντες στον Παναθηναϊκό έκαναν καλές προπονήσεις και εξήγησε πως οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να παλεύουν. Ο Αμερικανός γκαρντ είπε στην κάμερα της NOVA: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μετά τον Ολυμπιακό κάναμε 2-3 καλές προπονήσεις. Ο προπονητής μας λέει ότι η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε πράγματα. Παίρνω περηφάνια από την άμυνά μου. Δεν μου αρέσει να σκοράρει κανείς απέναντί μου. Νιώθω κακός παίκτης όταν συμβαίνει αυτό. Ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όπως

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωματία Α. Δανιήλ: «Θέλουμε να παίξουμε»

Περίπου 3 ώρες κράτησε η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων με τους διοικούντες της ΕΠΣ Αχαΐας, χθες στο «Α. Κάνιστρας», που σκοπό είχε την ενημέρωση για την διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω του γνωστού προβλήματος με το Μητρώο της ΓΓΑ.Περίπου 40 σωματεία με εκπροσώπους της, άκουσαν με προσοχή όσα είπε ο Αγγελος Δανιήλ που τόνισε ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)