Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της Μάγδας Φύσσα – «Να ξέρουν ότι το παιδί μου απλά κοιμήθηκε»
07:14 - 07/10/2022
Σήμερα δύο χρόνια μετά από εκείνη την συγκλονιστική σκηνή, η Μάγδα Φύσσα είναι εκείνη που θα ανοίξει τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων στην δίκη που θα κρίνει εκ νέου την υπόθεση της δράσης της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της Μάγδας Φύσσα – «Να ξέρουν ότι το παιδί μου απλά κοιμήθηκε»
Σήμερα δύο χρόνια μετά από εκείνη την συγκλονιστική σκηνή, η Μάγδα Φύσσα είναι εκείνη που θα ανοίξει τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων στην δίκη που θα κρίνει εκ νέου την υπόθεση της δράσης της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε το στο tanea.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της Μάγδας Φύσσα – «Να ξέρουν ότι το παιδί μου απλά κοιμήθηκε»
Διαβάστε το στο tovimaΔίκη Χρυσής Αυγής – Μάγδα Φύσσα: «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου» είπε για τον Γιάννη Λαγό
«Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου» ήταν το σχόλιο της Μάγδας Φύσσας όταν διαπίστωσε πως ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σηκώθηκε από το εδώλιο για να της υποβάλει ερωτήσεις . «Έχει τη δυνατότητα να κάνει ερωτήσεις;» αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στο δικαστήριο η μητέρα του Παύλου Φύσσα η οποία αποκάλεσε τον κατηγορούμενο Ροβινσώνα Κρούσο. «Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας απαντήσω» είπε η Μάγδα Φύσσα και ξέσπασε: «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου». Κατηγορούμενος: Είμαι δολοφόνος εγώ; Μάγδα Φύσσα: Είστε όλοι Κατηγορούμενος : Από πού προκύπτει ; Μάγδα Φύσσα: Από τις εντολές Κατηγορούμενος : Από πού προκύπτει; Μάγδα Φύσσα : Από το ότι είστε μέσα. Κατηγορούμενος: Δεν γνωρί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Η συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα – «Οι μαχαιριές ήταν επαγγελματικές»
"Πήγε εκεί ο δολοφόνος.. έκαναν όλοι στην άκρη. Αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε ". "Πήγε εκεί ο δολοφόνος.. έκαναν όλοι στην άκρη. Αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε ". Η Μάγδα Φύσσα περιγράφει στην κατάθεση της το βράδυ που “άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια της”, όταν ο γιoς της έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά. “Τρία επαγγελματικά χτυπήματα. Δύο στην καρδιά και ένα στον μηρό, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρυσή Αυγή: Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα – «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου»
«Αντιφασίστας, αντιρατσιστής , ενεργός πολίτης , ακτιβιστής και αλληλέγγυος στους πονεμένους ανθρώπους ήταν ο γιος μου»
Διαβάστε το στο news.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της Μάγδας Φύσσα – «Να ξέρουν ότι το παιδί μου απλά κοιμήθηκε»
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την έκδοση της ιστορικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που υπό την προεδρία της σημερινής αρεοπαγίτη Μαρίας Λεπενιώτη έκρινε ομόφωνα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Ήταν η μέρα εκείνη που με την παρουσία χιλιάδες κόσμου που είχε κατακλύσει την περιοχή γύρω από το Εφετείο η μητέρα […]
Διαβάστε το στο dete.gr