«Ο δολοφόνος αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε!» – Όσα κατέθεσε με λυγμούς η Μάγδα Φύσσα

11:46 - 07/10/2022

"Πήγε εκεί ο δολοφόνος.. έκαναν όλοι στην άκρη. Αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε ". Η Μάγδα Φύσσα περιγράφει στην κατάθεση της το βράδυ που "άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια της", όταν ο γιoς της έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά. " Τρία επαγγελματικά χτυπήματα. Δύο στην καρδιά και ένα στον Το άρθρο «Ο δολοφόνος αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε!» – Όσα κατέθεσε με λυγμούς η Μάγδα Φύσσα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο δολοφόνος αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε», κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα στο Εφετείο

«Τρία επαγγελματικά χτυπήματα. Δύο στην καρδιά και ένα στον μηρό, στην αορτή. Αυτός που το έκανε, ήταν εκπαιδευμένος, μας το είπε και ο γιατρός», τόνισε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» The post Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο δολοφόνος αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε», κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα στο Εφετείο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μάγδα Φύσσα: Ο δολοφόνος αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε

Ο γιατρός μου έδωσε ένα χάπι και μου είπε ότι ο Παύλος δεν ζει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;