Χρυσή Αυγή: Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα κατά του Γιάννη Λαγού – «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου»
15:08 - 07/10/2022
«Αντιφασίστας, αντιρατσιστής , ενεργός πολίτης , ακτιβιστής και αλληλέγγυος στους πονεμένους ανθρώπους ήταν ο γιος μου»
Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάγδα Φύσσα σε Λαγό: Μου κάνει ερωτήσεις ο φονιάς του γιου μου
Με την υποβολή ερωτήσεων από τον Γιάννη Λαγό και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συνεχίστηκε η κατάθεση της Μάγδας Φύσσα. Ο Γιάννης Λαγός χρησιμοποίησε το δικονομικό του δικαίωμα να υποβάλει ερωτήσεις στη μάρτυρα με τη Μάγδα Φύσσα να αντιδρά : «Μπορεί να μου κάνει ερωτήσεις; Έχω απέναντι μου και μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου. Είστε ... Περισσότερα
To άρθρο Μάγδα Φύσσα σε Λαγό: Μου κάνει ερωτήσεις ο φονιάς του γιου μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜάγδα Φύσσα σε Γιάννη Λαγό: Μπορεί να με ερωτά ο δολοφόνος του παιδιού μου; – Ολος ο διάλογος
Τι ειπώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Διαβάστε το στο in.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μεταξύ Μάγδας Φύσσα – Γιάννη Λαγού – «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου»
Ένταση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Εφετείου κατά τη δίκη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και του Γιάννη Λαγού.Ένταση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Εφετείου κατά τη δίκη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και του Γιάννη Λαγού.Συγκεκριμένα ο Λαγός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, υποβάλλοντάς της ερωτήσεις από τη δολοφονία Τεμπονέρα και τη σχέση της με τη ΝΔ. «Μπορεί να μου κάνει ερωτήσεις; Έχω απέναντί μου και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr