Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο στην Πράγα: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

18:26 - 07/10/2022

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την λήξη της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Πράγας με Τουρκία και ενεργειακή κρίση να είναι τα θέματα που θα κυριαρχήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής στην Πράγα: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

Αποφασισμένη να μην αφήσει καμία πρόκληση των Τούρκων αναπάντητη είναι η ελληνική Κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής στην Πράγα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τουρκία: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

Σε δηλώσεις προχώρησεμετά το πέρας της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Πράγα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. “Διαμορφώνεται πλέον κοινός τόπος στο συμβούλιο ότι πρέπει να υπάρχει μια κοινή, δραστική, ευρωπαϊκή παρέμβαση, ώστε να πέσουν οι τιμές στο φυσικό αέριο. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι προτάσεις που εξετάσει η Κομισιόν” τόνισε ο πρωθυπουργός […] Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τουρκία: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής στην Πράγα: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

  Αποφασισμένη να μην αφήσει καμία πρόκληση των Τούρκων αναπάντητη είναι η ελληνική Κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής στην Πράγα. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Δεν έχω πολλά να προσθέσω, δεν πρόκειται να μιλήσω για λογαριασμό του Τούρκου Προέδρου, θα επαναλάβω αυτό που είπα το πρωί ότι η ελληνική κυβέρνηση και εγώ. Προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσουμε καμιά πρόκληση να περάσει αναπάντητη. Πιστεύω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στην ευρωπαϊκή πολιτική κοινότητα είδαν αυτό τον διάλογο, έβγαλα τα συμπεράσματά τους. Από αυτή την πλευρά θεωρώ ότι ήταν πολύ χρήσι

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο στην Πράγα: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

Διαμορφώνεται κοινός τόπος στο Συμβούλιο ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινή δραστική παρέμβαση για να πέσουν οι τιμές στο φυσικό αέριο δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί στο επόμενο Συμβούλιο και αφού [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς θα κυλήσει ο μήνας Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο

Κρίση Πανικού: Οι SOS κινήσεις για να την αντιμετωπίσετε και να την ξεπεράσετε

Πώς έφτιαχναν παλιά οι γυναίκες σπιτικά ζυμαρικά;

7 τρόποι για να έχετε τον έλεγχο στο budget του φαγητού

Γιορτές - Τι τρώγαμε στην Ελλάδα πριν την γαλοπούλα;

Αυτό είναι το ελληνικό χωριό στο οποίο θέλει να μετακομίσει όλη η Ευρώπη- ΒΙΝΤΕΟ