Νίκος Κοκλώνης για το J2US: «Χθες στο καμαρίνι μου αποφάσισα ποιος θα είναι ο 4ος κριτής»

19:22 - 07/10/2022

Ο παρουσιαστής μίλησε για το «Just the two of Us» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρεμιέρα 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης για το J2US: «Χθες στο καμαρίνι μου αποφάσισα ποιος θα είναι ο 4ος κριτής»

Μία μικρή γεύση από το φαντασμαγορικό πάρτι του «Just the 2 of Us» πήραμε μέσα από τη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τον απόλυτο showman, Νίκο Κοκλώνη!Μία μικρή γεύση από το φαντασμαγορικό πάρτι του «Just the 2 of Us» πήραμε μέσα από τη Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής τον απόλυτο showman, Νίκο Κοκλώνη!Μπαλέτα, πυροτεχνήματα που γέμισαν το στούντιο αλλά και… αποκαλύψεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Just the 2 of Us» ανεβάζουν την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Silver tip: Η πιο fun εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ για την εορταστική σεζόν

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο Πασχάλης Τερζής μου τραγούδησε ένα νέο κομμάτι, θα το ακούσουμε σε λίγο καιρό

Η Αμάντα Σέιφριντ επιμένει ότι ο Τσάρλι Κερκ ήταν «μισαλλόδοξος»: Αυτό που είπα ήταν απολύτως αληθινό, τονίζει η ηθοποιός

Στην Αθήνα για σειρά εκδηλώσεων ο Νίκος Χριστοδουλίδης, επίσκεψη στο παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

«Είναι να αναρωτιέσαι ποιος έχει 2 και ποιος 4 πόδια»: Το μήνυμα της ΕΛΑΣ για τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του σκύλου που έθαψε ζωντανός 90χρονος

Παύλος Μαρινάκης για αγρότες: Διάλογος δεν σημαίνει ασυδοσία ή ταλαιπωρία της κοινωνίας, δείτε live