Λουτσέσκου: «Δεν είμαι προβληματισμένος, αλλά…»

19:52 - 08/10/2022

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει, τον αν έχει κάποιον προβληματισμό μέχρι τώρα, αλλά και την βελτίωση που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: Για το αν έχει προβληματισμό, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μου δημιουργεί […] The post Λουτσέσκου: «Δεν είμαι προβληματισμένος, αλλά…» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

Ο Λουτσέσκου σχολίασε πως οι παίκτες του δουλεύουν «σκληρά» στις προπονήσεις και έδειξε αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε το στο

Λουτσέσκου: «Τα πάντα είναι εναντίον μας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να πιστέψει το 1-1 με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή την περίοδο τα πάντα είναι εναντίον του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο

Λουτσέσκου: «Δεν με προβληματίζει κάτι, δουλεύουμε σκληρά στον ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε ενόψει Λεβαδειακού και στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, με όσα αυτή προκάλεσε στην ομάδα του. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει»

Ο Λουτσέσκου σχολίασε πως οι παίκτες του δουλεύουν «σκληρά» στις προπονήσεις και έδειξε αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ της τρέχουσας σεζόν. Στο «-7» από την κορυφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όμως ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε στη NOVA πως δεν τον προβληματίζει η κατάσταση στη βαθμολογία. «Δεν μου δημιουργεί κάτι προβληματισμό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα που έχω είναι ξεκάθαρη,είμαι […] The post Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ προοδεύει» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»