Σοφία Βόσσου: Μιλά πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη
11:36 - 09/10/2022
Για την απόφαση της κόρης της Ερασμίας Μάνου να αρραβωνιαστεί με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού
To άρθρο Σοφία Βόσσου: Μιλά πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη - «Είμαι τρισευτυχισμένη»
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ευτυχές συμβάν - «Βλέπω δύο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα και από αγάπη ουσιαστική» δήλωσε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο Σοφία Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Δημάκη - «Είμαι τρισευτυχισμένη»
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τον αρραβώνα της κόρη της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σοφία Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη - «Είμαι τρισευτυχισμένη»
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοφία Βόσσου: Η δήλωση για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και εξέφρασε ανοιχτά τη χαρά της για την κόρη της και το βήμα που έκανε στην προσωπική της ζωή. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, είναι «τρισευτυχισμένη» για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βόσσου: Απαντά για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη
Στο Open Weekend και στον Χρήστο Γιασκουλίδη μίλησε η Σοφία Βόσσου για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της με […]
The post Σοφία Βόσσου: Απαντά για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη : «Είμαι τρισευτυχισμένη»
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και εξέφρασε ανοιχτά τη χαρά της για την κόρη της και το βήμα που έκανε στην προσωπική της ζωή.Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, είναι «τρισευτυχισμένη» για τον έρωτα που βιώνει η Ερασμία […]
Διαβάστε το στο dete.gr