Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω τι σημαίνει bullying, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου»

11:48 - 10/10/2022

Στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το […] The post Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω τι σημαίνει bullying, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω τι σημαίνει bullying, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου

Λίγο πριν μπει στο στούντιο για να κάνει γύρισμα για το GNTM η κάμερα του Πρωινού μας, του ΣΚΑΪ, συνάντησε την Βίκυ Καγιά η οποία μεταξύ άλλων απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής της Σοφίας Χατζηπαντελή στο διαγωνισμό ενώ μίλησε και για το bullying. «Δεν ήταν ποτέ στο πλάνο να έρθει ως μόνιμη κριτής η Σοφία Χατζηπαντελή. Ήταν μόνο για τις οντισιόν, αλλά θα γυρίσει σε κάποια πλατό ως γκεστ. Η Μαίρη Βυτίναρος είναι η τέταρτη κριτής που είχε υπογράψει να είναι από το bootcamp και μετά. Δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος που ήρθε η Σοφία Χατζηπαντελή. Αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά. «Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας φωτογράφος που δουλέψαμε αρμονικά. Δεν ήμασταν κολ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Καγιά: "Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου το bullying"

"Δεν ξέρω τι σημαίνει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο