Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είστε καλεσμένοι στην κηδεία μου»
13:50 - 10/10/2022
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε το πρωί της Δευτέρας από την εκπομπή Super Κατερίνα, τη στιγμή που κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είστε καλεσμένοι στην κηδεία μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είστε καλεσμένοι στην κηδεία μου»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έλειπε το πρωί της Δευτέρας από την εκπομπή Super Κατερίνα, τη στιγμή που κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έγραφαν πως… έχει πεθάνει! Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγιναν έξαλλοι στον αέρα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στο τηλέφωνο ο ίδιος ο Αντρέας Μικρούτσικος και με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε: «Είστε όλη η εκπομπή προσκαλεσμένοι στην κηδεία μου.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Τον πέθαναν στο διαδίκτυο – «Είστε καλεσμένοι στην κηδεία μου»
Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο βγήκε η σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα, με κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να γράφουν πως… έχει πεθάνει!Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο βγήκε η σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα, με κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο να γράφουν πως… έχει πεθάνει!Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγιναν έξαλλοι στον αέρα. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στο τηλέφωνο ο ίδιος ο Αντρέας Μικρούτσικος και με χιούμορ είπε: «Είστε όλη η εκπομπή προσκαλεσμένοι στην κηδεία μου. Δεν θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Τον «πέθαναν» δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και τους κάλεσε στην… κηδεία του
«Ραντεβού αύριο το πρωί στην εκπομπή να φέρω τις προσκλήσεις» απάντησε με χιούμορ ο ίδιος
Διαβάστε το στο news.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια με την υγεία του
Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μίλησε για τον λόγο της απουσίας του, αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Ο γνωστός παρουσιαστής που ήρθε αντιμέτωπος με δημοσιεύματα που τον «πέθαναν» ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά την κατάσταση. Στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε κοντά του και τον […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια με την υγεία του appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr