Γεωργιάδης: Άκουσα τον Παπαδάκη να με κατηγορεί για την μπάκα μου, πληγώθηκα τόσο που προσπάθησα να τη ρίξω [βίντεο]
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Άκουσα τον Παπαδάκη να με κατηγορεί για την μπάκα μου, πληγώθηκα τόσο που προσπάθησα να τη ρίξω
Μετά το τένις, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε και τις επισκέψεις στο γυμναστήριο, όπως προκύπτει από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.
Διαβάστε το στο thebest.grΆδωνις Γεωργιάδης: Άκουσα τον Παπαδάκη να με κατηγορεί για την μπάκα μου, πληγώθηκα τόσο που προσπάθησα να τη ρίξω
O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο.O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο.Σήμερα, οι “Αταίραστοι” στον ΣΚΑΪ φιλοξένησαν τον υπουργό και έτσι βρήκαν την ευκαιρία, στο κλείσιμο της συνέντευξης, να τον ρωτήσουν για τις νέες δραστηριότητες και τα χόμπι του. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν λειτούργησε η ηλεκτροδιέγερση που δοκίμασε για πρώτη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr