GNTM: «Ατύχημα» για την Αλεξία – «Αγχώθηκα αλλά το βρήκα παρ’όλο που κέρασα λίγο στήθος»

23:36 - 10/10/2022

Απαιτητικό ήταν το πρώτο σετ φωτογράφισης του GNTM για τις διαγωνιζόμενες καθώς τα κορίτσια βρέθηκαν στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτήρια της Αθήνας, ούτως ώστε να ποζάρουν επάνω σε μία αιώρα. Αρκετές ήταν οι κοπέλες που αντιμετώπισαν πρόβλημα λόγω της υψοφοβίας τους και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα μέγιστα. Η Αλεξία αφέθηκε για να έχει την καλύτερη δυνατή λήψη αλλά είχε ένα «ατύχημα» καθώς φάνηκε το στήθος της. Οι κριτές διέκοψαν για λίγο τη φωτογράφιση και χαμογέλασαν, αλλά η Αλεξία συνέχισε ακάθεκτη. Ο Τάσος Σοφωνίου αναφώνησε: «Έχουμε boom reveal». «Ήμουν στην αρχή πολύ αγχωμένη με το φόβο για τα ύψη. Πίστευα ότι θα ήμουν πιο αγχωμένη και προσπάθησα να με ηρεμήσω. Αλλά νομίζω το β

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας