Σεπόλια: Τρόμος για τους παιδεραστές - Στη δημοσιότητα τα ονόματα

23:42 - 10/10/2022

Σεπόλια: Τρόμος για τους παιδεραστές - Στη δημοσιότητα τα ονόματα 10/10/2022 Στη δημοσιότητα θα δοθούν τα ονόματα των 213 πελατών του 53χρονου από τα Σεπόλια που πλήρωναν αδρά για να ασελγήσουν στην 12χρονη, σύμφωνα με την δικηγόρο της Ασπασία Ταραχοπούλου. «Υπάρχουν στοιχεία και πιστεύω ότι θα αξιοποιηθούν και πολλοί από αυτούς, θα γνωστοποιηθούν», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι, συχνά πρόκειται για άτομα που χρησιμοποιούσαν ψεύτικα προφίλ. «Το παιδί ήταν φοβισμένο, βρήκαν μηνύματα από το κινητό του κι ενημέρωσαν τη μητέρα», απάντησε η νομικός σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια την κακοποίηση του παιδιού και συνέχισε λέγοντας ότι, «την επομέν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Κικίλιας για Κολωνό: Έχω αρρωστήσει, να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213

Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 ανδρών που βίασαν ή ήθελαν να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. «Έχω αρρωστήσει», είπε. Ο Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (11.10.2022) στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ και εκεί, φυσικά, αναφέρθηκε στην υπόθεση με ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Κικίλιας για Κολωνό: Έχω αρρωστήσει, να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Οικονόμου: “Καμία ανοχή στους παιδεραστές – Θέμα τιμής η δημοσιοποίηση των 213 ονομάτων”

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων απάντησε για την υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό. Αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: “Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας εγκληματίας. Με φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις. Και όλοι αυτοί που περνάνε σειρά για […] The post Οικονόμου: “Καμία ανοχή στους παιδεραστές – Θέμα τιμής η δημοσιοποίηση των 213 ονομάτων” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)