Κολωνός: «Λύγισε» ο Κικίλιας – «Έχω αρρωστήσει με ότι συνέβη σε αυτή την ψυχούλα – Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αλητών» [βίντεο]

08:54 - 11/10/2022

Κολωνός: Την οργή και τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. «Τις τελευταίες μέρες ως γονιός, ως πατέρας, έχω αρρωστήσει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού αυτού που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι. Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα […] Το άρθρο Κολωνός: «Λύγισε» ο Κικίλιας – «Έχω αρρωστήσει με ότι συνέβη σε αυτή την ψυχούλα – Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αλητών» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός: «Λύγισε» ο Βασίλης Κικίλιας – «Έχω αρρωστήσει, στη δημοσιότητα τα ονόματά τους»

Τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό,εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας.Τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό,εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας.«Τις τελευταίες μέρες ως γονιός, ως πατέρας, έχω αρρωστήσει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού αυτό που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι. Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα τα ονόματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κολωνός: «Λύγισε» ο Κικίλιας – «Έχω αρρωστήσει με ότι συνέβη σε αυτή την ψυχούλα – Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αλητών»

Κολωνός: Την οργή και τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. «Τις τελευταίες μέρες ως γονιός, ως πατέρας, έχω αρρωστήσει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού αυτού […] The post Κολωνός: «Λύγισε» ο Κικίλιας – «Έχω αρρωστήσει με ότι συνέβη σε αυτή την ψυχούλα – Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αλητών» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]